Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μελισσανίδης: Ακάθεκτος για το γήπεδο!

Photo: gazzetta.gr

Σε φουλ ρυθμό συνεχίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ καθώς πλησιάζουμε στις ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής για τα 20 εκατ. ευρώ που προορίζονται για το νέο σπίτι της Ένωσης σημαίνει ότι όλα, πλέον, προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Ο Μελισσανίδης όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει τα... κουμάντα του - θυμόμαστε όλοι τη δήλωση στήριξης και του Πόλυ Χατζηιωάννου για την κατασκευή του γηπέδου - και όλα δείχνουν ότι είμαστε κοντά στις ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, ο «Τίγρης» - που θα βάλει πολλά λεφτά από την τσέπη του - είναι πολύ κοντά στο να μαζέψει όλο το ποσό που χρειάζεται καθώς ήδη έχει κλείσει συμφωνίες με ανθρώπους που επίσης θα προσφέρουν οικονομικά. Τα 20 εκατ. ευρώ της περιφέρειας Αττικής, που είναι άμεσα διαθέσιμα για την ΑΕΚ, δεν αποτελούν άλλωστε την πλειοψηφία των χρημάτων που θα χρειαστούν για το έργο.

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα επενδυθούν κάτι περισσότερο από 70 εκατ. ευρώ και ο Μελισσανίδης είναι πολύ κοντά στο να έχει συγκεντρώσει όλο αυτό το ποσό. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και η παρουσίαση των σχεδίων.

Το σίγουρο είναι ότι η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι τουλάχιστον 33.000 καθώς θα υπάρξει βύθιση του αγωνιστικού χώρου για να μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα και, σύμφωνα με τις επιθυμίες του «Τίγρη», όπως τις μετέφερε και στους Ιταλούς αρχιτέκτονες, το πρώτο διάζωμα θα είναι όλο κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Όπως γίνεται, για παράδειγμα, και στο Juventus Stadium, το οποίο ανέλαβαν οι ίδιοι αρχιτέκτονες.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου