Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο σύμπλεγμα από το aek365!

Τελικά, το aek365 είναι site για οπαδούς (με την αυθεντική σημασία του όρου, που εμπεριέχει τυφλό φανατισμό) και όχι φιλάθλους της ΑΕΚ! Και, για μία ακόμα φορά, αποδύεται σε μια προσπάθεια μείωσης μιας διεθνούς επιτυχίας ενός αντιπάλου - του Ολυμπιακού - με χονδροειδή τρόπο που φανερώνει σύμπλεγμα χαρακτηριστικό των "μικρών" απέναντι στους "μεγάλους"!

Ακόμα πιο πολύ κι από τη νίκη του εναντίον της United, τον Ολυμπιακό τον μεγαλώνει ο - απαράδεκτα, για Αεκτζή - συμπλεγματικός τρόπος που τον αντιμετωπίζετε, κύριε Κετσετζόγλου! Προσωπικά, συγχαίρω την ελληνική ομάδα για τη νίκη της και αρνούμαι να "χτυπήσω ξύλο"(!) για να μην προκριθεί στους "8"! Τέτοιες μικρότητες τις αφήνω στους μικρούς - και, πάντως, όχι στους Αεκτζήδες!

Για την ιστορία, παραθέτω το κείμενο του aek365:

@ Ο Ολυμπιακός λοιπόν είχε το δικαίωμα και να νικήσει, όπως λέγαμε χθες. Και νίκησε. Δίκαια και με καθαρο σκορ απέναντι στην χειρότερη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης που έχει περασει από την Ελλάδα. Δεν έχει σημασία βέβαια αυτό και για μένα δεν μειώνει την νίκη του ΟΣΦΠ. Την βρήκε σε αυτή την κατάσταση την Μάντσεστερ και την τσάκισε. Και καλά έκανε. Φυσικά δεν έχει προκριθεί ακόμη, υπάρχουν άλλα 90 λεπτά μπροστά σε ένα γήπεδο που ενίοτε γέρνει. Εχει όμως πάρα πολλές πιθανότητες να περάσει. Φυσικά και για την νίκη και για την πρόκριση, αν χτύπα ξύλο, έρθει δεν θα πω μπράβο. Οπως πολύ σωστά έγραψε και ο Παντελής Θαλασσινός δεν μπορείς να πεις συγχαρητήρια στον Τσοχατζόπουλο για την βίλα όταν ξέρεις πώς έχει γίνει. Και για όσους λένε διάφορες χαζομάρες περί κόμπλεξ κτλ να τους πω απλά πως είναι δείγμα απόλυτης υγείας το να θες να χάνει όπου κι αν παιζει ο αντίπαλος σου. Να το γράψω άλλη μια φορα για όσους δεν το καταλαβαίνουν. Εκατοντάδες οπαδοί της Ρεάλ περίμεναν έξω από το Μπερναμπέου για να αποθεώσουν τους οπαδούς της... Ιντερ στον τελικό Τσάμπιονς Λογκ του 2010 επειδη έσωσαν την... πόλη από το να σηκώσει στο Μπερναμπέου Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα, αποκλείοντας την από τον τελικό. Ενα από τα εκατοντάδες παραδειγματα, το αναφερω επειδη το έζησα, έχω ζησει κι άλλα, έχω διαβάσει πάρα πολλά. Ετσι γίνεται παντού στον κόσμο, έτσι γίνεται και στην Ελλάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ηθελα λοιπόν να χάσει ο Ολυμπιακός, στεναχωρήθηκα που νίκησε, θέλω να αποκλειστεί, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες, και θα λυπηθώ πολύ αν προκριθεί. Αυτό θεωρώ φυσιολογικό και... πάμε παρακάτω...

Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου