Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η γνώμη ενός φιλάθλου για τη συνέντευξη...

Από τον αναγνώστη Μπάμπη Α., οπαδό και παλιό αθλητή του Ολυμπιακού με ανοιχτό μυαλό και φιλοσοφημένη σκέψη, έλαβα ένα σχόλιο (συνοδευόμενο από σχετικό video) για τη συνέντευξη "Συστημικά λάθη και πολιτικά ερείπια: Η εξομολόγηση ενός αντισυμβατικού ψηφοφόρου..." που δημοσίευσα πρόσφατα στον Parsifal (αφού κανένα γνωστό "δημοκρατικό" site δεν δέχθηκε να τη φιλοξενήσει...). Τον ευχαριστώ και παραθέτω το εξαιρετικό σχόλιό του, καθώς και το ενδιαφέρον video:

Ειλικρινή συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά!

Ο Σταύρος Λυγερός το είχε πει, πολύ πετυχημένα, όταν περπάταγες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα και συναντούσες 80% (χωρίς υπερβολή) αλλοδαπούς ανθρώπους (άνθρωποι βέβαια και αυτοί) αλλά με άλλη συμπεριφορά και ίχνος συμπεριφοράς φιλοξενούμενου, και από την άλλη οι "αριστεροί" των Β. προαστίων μίλαγαν για το ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτή είναι η διανόηση της σύγχρονης "αριστεράς"...

Ένας άνθρωπος που δέχεται μουσαφίρηδες στο σπίτι του με ευχαρίστηση και αγάπη θα τους αντέξει πέντε ώρες... μία μέρα... μία εβδομάδα... Όταν αρχίζουν να μένουν και να επιβάλλουν κανόνες στο σπίτι του και του αλλάζουν τις συνήθειές του μέσα στο σπίτι του, τι γίνεται...; Έχουμε δημοκρατία; Αυτά βέβαια για την σύγχρονη "αριστερά" που έχει μπερδέψει αρχές και αξίες Διεθνισμού, είναι ψύλλοι και ο Λαός δεύτερος: πρώτα η αρπαγή της εξουσίας!

Και πάλι μπράβο!

Μπάμπης

Υ.Γ. Υπάρχουν και τέτοιοι αριστεροί (θα έλεγα άνθρωποι εγώ). Και μετά ήρθε η απόλυση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου