Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο γελωτοποιός!

Επίκαιρο σχόλιο της Ελένης Αθανασούλη

Σεξιστικό παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά της Ρένας Δούρου, και σκληρή επίθεση εναντίον του Μανώλη Γλέζου, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος είπε πως θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι και όχι ΕΛΙΑ γιατί «δεν τον θέλουν» και δεν είναι υποχρεωμένος να μείνει με μια γυναίκα που δεν τον αγαπάει….

Tι τρόπος! Τι ευγένεια! Τι γαλαντομία!

Είναι γνωστός για την κτηνωδία του, την απληστία του, το βρωμόστομά του, την αναίδεια, την προπέτεια, την ασυνέπεια, την αναισθησία του! Και άλλα πολλά παρόμοια "χαρίσματα"!

Η παρουσία του στην πολιτική επικαιρότητα για χρόνια, του έγινε έξις και εμμονή και εθίστηκε στην κυριαρχία του προσκηνίου. Συχνά άνευ λόγου.

Δεν νοσεί μόνο αυτός από τη νόσο αυτή. Πολλοί πολιτικοί την έχουν. Γι' αυτό ακούμε τις ανοησίες τους κατ' εξακολούθηση.

Όλοι αυτοί, που μας έφεραν εδώ, με τις ανεκδιήγητες και κοντόφθαλμες πολιτικές τους, αντί να σιωπούν μήπως τους ξεχάσουμε, εξακολουθούν να ομιλούν και ενώ κορυβαντιούν νομίζουν ότι βρίσκονται άδοντες στη Σκάλα του Μιλάνου!

Μήπως μπορεί να μας απαντήσει τι θα ψηφίσουν οι άλλοι 4 Έλληνες;

Και... αλήθεια, θέλει να βρίσκεται με μια γυναίκα που τον αγαπάει; Γιατί θα τον αγαπάει; για την ευγένεια, το ήθος, τη λεπτότητα των τρόπων του, τη διακριτικότητά του, τη μαχητικότητά του, την εγκράτειά του, την επιμονή του στο σωστό, την ακεραιότητά του; Είναι αυτός έτσι;

Αυτός θα την αγαπάει; Μπορεί να αγαπάει κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό του;

Βότσαλο στη λίμνη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου