Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ευτυχώς υπάρχουν και σώφρονες οπαδοί στην ΑΕΚ!

Από σχόλιο οπαδού της ΑΕΚ πάνω σε άρθρο που δημοσιεύθηκε σε αθλητικό site (διατηρώ εν μέρει την ορθογραφία του σχολίου):

Δεν ηθελα να μιλησω γιατι σε παω ***** αλλα σημερα δεν μπορουσα να μην πω κατι και να εκφραστω. Την τελευταια βδομαδα και εντονοτερα απ' την ημερα που αποκλειστηκε ο θρυνος μεχρι και πριν το παιχνιδι μας την Πεμπτη αναφεροσουν σε ολα σου τα αρθρα γι' αυτους. Μιλωντας με χλευασμο, κοροϊδια και χρησιμοποιωντας βαριες κουβεντες για τον συλλογο τους γενικα, που το μονο που θα εφερναν ηταν περισσοτερη εχθρα των οπαδων μας προς αυτους. Γιατι να γινει αυτο? Ναι γελασαμε που αποκλειστηκαν, ναι ημασταν με τους αντιπαλους γιατι τοσα χρονια εχουν κλεψει με τον τροπο τους τοσα εκατομμυρια απο champions l. και εχουμε κουραστει με το ιδιο εκτρωμα καθε χρονο που λεγεται σουπερ λιγδα. Αλλα εμεις δεν πρεπει να κοιταμε περισσοτερο το τι γινεται στην ομαδα μας? Με αλλα λογια, δεν κοιταμε τα χαλια μας που αποφασισαν να κανουν μεταγραφες πρωτης γραμμης μια βδομαδα πριν απο ενα απο τα κρισιμοτερα παιχνιδια της χρονιας? Που ειμαστε τοσα χρονια χωρις επιθετικο και γενικα οσα θεματα περιβαλλουν την ομαδα μας?

Η απάντηση του (πολύ γνωστού) αρθρογράφου στο σχόλιο του αναγνώστη δικαίωσε απόλυτα τον όχι ιδιαίτερα αισιόδοξο επίλογο στο πρόσφατο άρθρο μας στο Aixmi.gr:

Φίλε μου έγραψα ένα άρθρο με επιχειρηματολογία και με τίτλο ότι ήταν πιο κρίσιμος ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την πρόκριση της ΑΕΚ. Το πίστευα και το πιστεύω. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντα κοιτάμε τι γίνεται στην ομάδα μας αλλά όταν υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση, ο εισαγγελέας την έχει χαρακτηρίσει έτσι και όχι εγώ, που 20 χρόνια έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο και μαζί με την ομάδα μας για μένα είναι το πρώτο θέμα. Οχι ο χλευασμός, άλλωστε τους νικήσαμε οι ίδιοι δυο φορές φέτος οπότε δεν έχω ανάγκη την Μπερ Σεβά, αλλά η καταστροφή που έπαθαν. Από εκεί και πέρα όταν μου λες ότι δεν έχουμε επιθετικό όταν έχουμε τρεις σέντερ φορ για μία θέση ή ότι τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς ήταν με την Σεντ Ετιέν τότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε (κλπ...).

Χρειάζεται να προσθέσω κάτι; Απλά, ευτυχώς έχουμε και κάποιους οπαδούς με κρίση εκεί στην ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου