Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πώς οι "προοδευτικοί" Γκαιμπελίσκοι δολοφονούν υπολήψεις ποιητών!

Τα μάθατε; Η ποιήτρια Κική Δημουλά περιέπεσε σε "ρατσιστικό και ξενοφοβικό παραλήρημα"(!) γιατί ισχυρίστηκε σε κάποια τοπική εκδήλωση (άκουσον, άκουσον!) ότι φοβάται να βγει απ' το σπίτι της στην... ήσυχη και ειδυλλιακή Κυψέλη λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας στην περιοχή! Και μια "προοδευτική" δημοσιογράφος με ένστικτο χουντικού χαφιέ ή ναζιστικού καταδότη, που (υποτίθεται ότι) την άκουσε, έσπευσε να παραποιήσει τα λόγια της και να την διασύρει στα media!

Ο Αλέξης φαίνεται πως διαθέτει, τελικά, τους κατάλληλους ανθρώπους που θα του στρώσουν το δρόμο για την εξουσία. Ανθρώπους που με ευκολία και κυνισμό δολοφονούν υπολήψεις ποιητών που αρνούνται να προσκυνήσουν το κόμμα! Βέβαια, η επίτευξη των στόχων του προϋποθέτει ότι εμείς οι υπόλοιποι θα φανούμε πρόθυμοι να του προσφέρουμε οπίσθια άνευ εσωρούχων. Τι να πω... θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Επιλέγω μερικά πρόσφατα άρθρα που παίρνουν θέση απέναντι στην αισχρή συμπεριφορά των "προοδευτικών" Γκαιμπελίσκων προς την διακεκριμένη Ελληνίδα ποιήτρια...


Η ξενοφοβία στο μικροσκόπιο της κοινής λογικής

Πήρε φωτιά το Διαδίκτυο γιατί η ποιήτρια Κική Δημουλά φέρεται να είπε –μάλλον ανεπίσημα– σε κάποια εκδήλωση στην Κυψέλη (περιοχή όπου διαμένει) το εξής «εξωφρενικό»: ότι φοβάται να βγει απ’ το σπίτι της λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, αποτέλεσμα της υπερσυγκέντρωσης μεταναστών (νομίμων ή μη) στην εν λόγω περιοχή! Πώς το μάθαμε; Έτυχε να την ακούσει η δημοσιογράφος Άννα Δαμιανίδη, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση των Atenistas. Και δεν έχασε τη μοναδική ευκαιρία να γίνει (έστω για λίγο) ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Διαδικτύου.

Όπως έλεγε κι ο παππούς μου, «αν δεν φας θεριό δεν θεριεύεις»! Βέβαια, η δήλωση (αν την έκανε...) της ποιήτριας παραβιάζει ανοικτές θύρες: όλοι γνωρίζουμε το μαρτύριο των κατοίκων της Κυψέλης – ιδιαίτερα των ηλικιωμένων που είναι πιο ευάλωτοι σε συνθήκες περιρρέουσας εγκληματικότητας. Και, αν δεν επιμείνουμε να εθελοτυφλούμε (εκ του –πολιτικώς– πονηρού;), τα κύρια αίτια του φαινομένου δεν πρέπει να μας είναι και τόσο άγνωστα...

Διαβάστε τη συνέχεια...


Δείτε επίσης:

Κυψελιώτες θύματα ρατσισμού,  της Λώρης Κέζα

Η Δημουλά που αγαπούν να μισούν,  του Γιάννη Μπασκόζου

Κική Δημουλά, άλλα περίμεναν από σένα οι κουλτουδιάρηδες…,  του Τάσου Φούντογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου