Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Μάθανε πως (***) και πλάκωσαν κι οι (***)!

Στο καλό και να σε βλέπουμε... σπανίως! (Photo: aek365.gr)
Μια και στις μέρες μας ολόκληρος ο πλανήτης απαξιώνει τη χώρα μας, ε, να μην το πράξει και ο μεγαλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου που πέρασε ποτέ τα Ελληνικά σύνορα; Αυτός που καταδέχτηκε να διδάξει σύγχρονο ποδόσφαιρο και να μετατρέψει σε παγκόσμια υπερομάδα κάποια ασήμαντη ΑΕΚ κάποιων ξυπόλυτων κάποιας φτωχευμένης σκατοχώρας, μιας ΑΕΚ που είχε δει τίτλους και Ευρωπαϊκές διακρίσεις μόνο ως... ονείρωξη στον ύπνο της! Όμως, η κακιά διοίκηση αρνιόταν να βρει λύση στο θεμελιωδέστερο πρόβλημα της ομάδας για την οποία αυτός ζούσε και ανέπνεε: λόγω οικονομικών δυσκολιών, αδυνατούσαν να τον πληρώνουν στην ώρα τους! Και το κασέ του ήταν ούτως ή άλλως πολύ υψηλό γι' αυτές τις ψωμόλυσσες! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΕΝΙΟΡ!

Το άρθρο το αναδημοσιεύω από το aek365:

Χιμένεθ: ΑΕΚ όπως η Ελλάδα
Του Θ. Καρβουνιάρη

Ο Ισπανός μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι η Ένωση "έχει παίκτες με μέλλον"

Σαν την κατάσταση που επικρατεί γενικά στην Ελλάδα, με τα πολλά οικονομικά προβλήματα και την αβεβαιότητα, παρομοίασε ο Μανόλο Χιμένεθ την κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope τόνισε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή του από την Ένωση: «Μίλησα με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο έτσι ώστε να βρούμε μια λύση, καθώς υπήρχαν οικονομικά προβήματα και δεν πληρωνόμουν. Το κασέ μου είναι πολύ υψηλό και η ομάδα ήταν μια αντανάκλαση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Χωρίσαμε φιλικά. Για την ΑΕΚ είχα πολύ καλά συναισθήματα, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη χώρα», είπε. Στη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία και την πίστη του για ένα καλό μέλλον της ΑΕΚ. «Αλλάξαμε το μισό ρόστερ σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου