Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχουν "φανέλες", σου λέω!

Από τον συνάδελφο και φίλο Στράτο, οπαδό του Ολυμπιακού, έλαβα σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για την χιουμοριστική ανάρτηση: "Βρε Ουστ Κωστάκη!" Το παραθέτω με μικρή καθυστέρηση:     

Καλημέρα Κώστα,

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, όχι γιατί είμαι Ολυμπιακός και ήρθε στην ομάδα μου, αλλά γιατί οι καιροί έχουν αλλάξει.

Οι ομάδες δεν είναι όπως ήταν, ούτε και οι "φανέλες". Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις, είτε μας αρέσει είτε όχι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και θα κοιτάξουν το συμφέρον τους όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος. Λίγοι στο χώρο είναι αυτοί που τα καταφέρνουν. Με την λογική της "φανέλας" δεν θα γινόντουσαν μεταγραφές. Όλοι τότε θα ήταν "προδότες". Το γεγονός ότι πήγε στον Ολυμπιακό είναι το θέμα?? Αν ήμουν ΑΕΚτζής, θα νευρίαζα με τις εκάστοτε διοικήσεις που δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να κάνουν μια ανταγωνιστική ομάδα (πλην κάποιας χρονιάς) και όχι με τον Μανωλά.

Και στο φινάλε γιατί να με ενοχλεί ο Μανωλάς για το αν "πρόδωσε" την φανέλα, όταν βλέπω γύρω μου καθημερινά να "προδίδουν" την Ελλάδα πολιτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, μέχρι και απλοί άνθρωποι, χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα????

Και γιατί να σεβαστεί τους κάφρους φιλάθλους-οπαδούς??? Για να τον χειροκροτούν την μία και την άλλη να του πετάνε μπουκάλια ή να προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του όταν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι πετάνε μπουκάλια, καρέκλες ή εισβάλλουν στον γήπεδο?? Όλοι αυτοί σκέφτοται την ομάδα με τα πράγματα που κάνουν και τους πείραξε ο Μανωλάς??

Είναι σαν ο Λογοθετίδης (στο βίντεο) που μιλάει περί ηθικής (και καλά κάνει), να συμπεριφέρεται ανήθικα (π.χ. να έχει γκόμενα).

Το βίντεο ήταν ατυχές κατά την γνώμη μου. Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Άλλο οι προσωπικές σχέσεις, άλλο οι επαγγελματικές. Αν κάποιοι θεωρούν ότι για τους ποδοσφαιριστές η φανέλα είναι κάτι σαν προσωπική σχέση, πιστεύω ότι πρέπει να αναθεωρήσουν.

Δεν το προχωράω παρακάτω. Θα μπορούσα να γράψω πολλά...

Υ.Γ. Οσον αφορά τη ΦΑΝΕΛΑ, πιο πολύ με νευριάζει το γεγονός να βλέπω με μεγαλύτερα γράμματα και σε περίοπτη θέση τον χορηγό (προκειμένου να βγάζουν χρήματα οι Μαρινάκηδες, Αλαφούζηδες, Νοτιάδες κ.α. και μετά να ζητάν να βάλουν πλάτη οι φίλαθλοι - για τόσο ηλίθιους μας έχουν), απ' ότι τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Φιλικά,

Στράτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου