Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Εμείς δεν κλαίμε τώρα: Την κηδεία την είχαμε κάνει προ πολλού!

Το Aekphile δεν χύνει δάκρυα για τον "υποβιβασμό" της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ είχε υποβιβαστεί στις συνειδήσεις μας πολλά χρόνια πριν! Από τότε που έπαψε να υφίσταται ως ηθικό μέγεθος που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα ανάμεσα στους άλλους "μεγάλους" Αθηνών και Πειραιώς... Από τότε που έπαψε να είναι μια νοικοκυρεμένη οικογένεια διοικούντων και φιλάθλων που τιμούσαν τις προσφυγικές ρίζες του συλλόγου... Από τότε που μια ναζιστικής φυσιογνωμίας και πρακτικής οργάνωση αλητών, με αρχηγό-Φύρερ έναν καιροσκόπο δημαγωγό δικυκλιστή, υποκατέστησε κάθε νόμιμη αρχή ασκώντας κατ' ουσίαν εξουσία στο σύλλογο, ανεβοκατεβάζοντας διοικήσεις κατά τα κέφια της, προσλαμβάνοντας και δοξάζοντας τενεκέδες αερολόγους προπονητές της δεκάρας και της εξάρας, ατιμάζοντας εξευτελίζοντας και πετώντας σαν σκουπίδια άλλους που έγραψαν με το αίμα τους τις χρυσές σελίδες της νεότερης ιστορίας της ΑΕΚ...

Δεν έχω διάθεση να αυτο-επαναλαμβάνομαι, τα έχω γράψει αλλού:

"Προφητείες" που (δυστυχώς) βγήκαν αληθινές...

Θύμα «οπαδών» και προτεραιοτήτων η ΑΕΚ!

Το Aekphile συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, περιμένοντας πάντα την Ανάσταση... Και το ξημέρωμα της λευτεριάς της ΑΕΚ από τα τρωκτικά που τόσα χρόνια της έπιναν το αίμα!

Κ.Π.

3 σχόλια:

  1. Αντί άλλου σχολίου φίλε μου Κώστα, σου παραθέτω ένα απολύτως απλοικό που δημοσίευσα χεθς στο aeklive με την επισήμανση ότι εύχομαι να μπορέσω κάποια στιγμή να εκλογικεύσω την κατάσταση ΑΕΚ διότι έχει εξελιχθεί σε ανασταλτικό παράγοντα για την ψυχική μου ισορροπία:
    Ο χρόνος έχει σταματήσει και τίποτα πια δεν μπορεί να αλλάξει την ιστορία. Καμία έφεση, καμία αναδιάρθρωση, καμία χάρη. Το αγωνιστικό στίγμα θα είναι εκεί, για πάντα.
    Θέλω να γράψω τόσα αλλά δεν έχει νόημα…Θέλω, απλά, να στείλω μια σκέψη σε όλα εκείνα τα ΑΕΚόπουλα που αύριο θα πάνε στο σχολείο φοβισμένα και λοιδορούμενα. Σε όλους εκείνους που δεν έχουν όρεξη να συνεχίσουν να ασχολούνται. Σε αυτούς που σταμάτησαν να ασχολούνται και τώρα νιώθουν ότι έφταιξαν. Σε εκείνους που η ζωή τους από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετική, πολύ διαφορετική. Σε εκείνους που είπαμε απόψε στα παιδιά μας ότι και πάλι νίκησε η ομαδάρα μας. Σε εκείνους που θέλανε αλλά δεν μπορούσαν.
    Θέλω να μην ξανακούσω για εφέσεις, αναδιαρθρώσεις και χάρες. Θέλω να μη ξανακούσω στη ζωή μου για Δημητρέλο, Μπρουσιάνο, Παππά, Αδαμίδη, Νοτιά, Νικολαίδη, Χατζηχρήστο, Ξενιάδη, Βιντιάδη, Μελισσανίδη, Χατζηιωάννου, Γκούμα, Κούλη, Κιντή, Κανελλόπουλο, Κασνακίδη (συγχωρέστε με κύριοι αν ξέχασα κανέναν σας). Θέλω να μη τους ξαναδώ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νιώθω ότι φταίνε, στη δική μου συνείδηση έτσι είναι καταγεγραμμένοι.
    Θέλω να μη ξανακούσω για γενικές συνελεύσεις, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων, αναβολές, Ρώσους, Κινέζους και λοιπές φάρες επενδυτών.
    Θέλω να μη ξαναδιαβάσω ανακοίνωση για εξυγίανση του συνδεσμιακού κινήματος, φτάνει, όχι άλλη εξυγίανση.
    Θέλω να το βουλώσουν όλοι και να μας αφήσουν να θρηνήσουμε και, όταν μπορέσουμε, να ξανασηκωθούμε. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς κανένα λαμόγιο για λυτρωτή.
    Η ΑΕΚάρα μας θα καθαρίσει από χρέη λοιπόν, αφού αυτό βολεύει, αλλά τα κουλά τους πρέπει να μείνουν μακριά. Κανείς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκη στα διοικητικά της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει ούτε καν να διανοηθεί ότι θα ξανασχοληθεί με τη ζωή μας. Να είστε σίγουροι ότι λύση θα υπάρξει, οπωσδήποτε καλύτερη γιατί χειρότερη από εσάς δεν γίνεται να υπάρχει.
    Δεν έχω κάτι πολύ εμπνευσμένο να σας πω, κάτι παρήγορο να σας ανακουφίσω. Δέκα μερών πατέρας και δεν έχω κουράγιο να αγκαλιάσω τη μικρή μου, τι κουράγιο να δώσω…..
    Σε όλους εκείνους που απόψε ανακουφίστηκαν εύχομαι τέτοιες να είναι οι χαρές τους. Σε όλους τους άλλους να έχουν πίστη.
    Αντώνης-Ψέρημος
    ΥΓ Δεν άξιζε στη Βασίλισσά μας να «σωθεί» με τέτοια νίκη. Ίσως ο Θεός μας απάλλαξε από ένα ακόμα μεγαλύτερο στίγμα, ίσως….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντώνη, να σου ζήσει η νέα ψυχούλα που μπήκε στο σπιτικό σου, και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Αυτό μόνο έχει σημασία, τελικά, στη ζωή!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά Κώστα. Μακάρι να το πίστευα και εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή