Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ντροπή και κρίμα, Μάρκο Σεφερλή!

Διαβάζω στο Aixmi.gr και δεν πιστεύω στα μάτια μου:

Τα νούμερα νούμερα και οι χαζομάρες χαζομάρες! Σκίζει ο Μάρκος Σεφερλής -τουλάχιστον τις δυο πρώτες μέρες- αλλά καλό είναι να μαζευτεί, διότι οι φάρσες του ξεπερνάνε κάθε όριο.

Το γεγονός ότι τρομοκράτησε δυο γεροντάκια, κάνοντας χαβαλέ, πόσο πετυχημένο αστείο είναι, για παράδειγμα; Λογικό ήταν, λοιπόν, να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ο παρουσιαστής, υποδυόμενος υπάλληλο της πολεοδομίας, έλεγε στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι πρέπει να γκρεμιστεί το σπίτι της. Το ίδιο είπε μετά και στον άρρωστο σύζυγό της, ενώ το πάνελ του τον αποθέωνε.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα «Γραμμή Ζωής», δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του αν δεν τηλεφωνήσει στο ηλικιωμένο ζευγάρι για να του ζητήσει συγνώμη.

Ο ίδιος έγραψε στο facebook:

«Σήμερα στην εθνική τηλεφωνική γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κ. Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους «αστεία» σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:




Και μερικά σχόλια από το YouTube (διατηρώ την ορθογραφία τους):

Και στο δημοτικό όταν κάποιος έπαιρνε από καρτοτηλέφωνο για να κάνει πλάκα ντρεπόμασταν για λογαριασμό του!
Είναι δυνατόν τόσα ρεμάλια εκεί 30-40 χρονών να κάνουν έτσι?? Τόσο ξεφτίλα πια γι αυτή την τηλεθέαση??

Σε μια τετοια εποχη, που κατι τετοιο μονο φαρσα δεν μπορει, πια, να θεωρηθει με τους ανθρωπους που χανουν τα σπιτια τους, αυτος ο κατ ευφημισμον κωμικος, γνωστος για το χοντρο του χιουμορ, παιρνει τηλεφωνο δυο ανθρωπους να τους τρομοκρατησει, γιατι επ ουδενι δε θεωρειται "αστειο" αυτο. Και μαλιστα τι ανθρωπους;; Ηλικιωμενους. Ευπιστους, ευαλωτους. Ο Σεφερλης τους ακουγε να τρομαζουν και χαμογελουσε, σαν εξαχρονο. Και ναι, ο Σεφερλης ειναι γνωστος χοντρανθρωπος, οι αλλοι που γελουσαν με τον πονο δυο ηλικιωμενων ανθρωπων;;;; Αυτοι οι μαλακες, που βγαινουν και χαζογελανε και κοροιδευουν ανθρωπους με τα διπλα τους χρονια, αυτοι σε ποια κατηγορια ανθρωπων ανηκουν;;;;

Αίσχος ρε φίλε..
Δεν λέω όχι στις πλάκες, αλλά όταν ακούς ηλικιωμένους από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής..?
Τι να πω..?
Ούτε σε ξέρουν, ούτε και ενδιαφέρονται να μάθουν ποιος είστε Κύριε Σεφερλή..
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας χρήζουν τον σεβασμό όλων μας.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, που θα μπορούσαν να είναι οι δικοί σας γονείς.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, που το μόνο που τους έλειπε, ήταν ένας
παρα-μορφωμένος και ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής, και μερικές γλάστρες με μυαλό φύκου να τους περιγελούν..!
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, που οι ακριβοπληρωμένοι μας πολιτικοί, τήνουν να τους εξοντώσουν πριν της ώρας τους.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, που δεν έχασαν ποτέ την αξιοπρέπειά τους.
Συνεχίστε έτσι κύριε Σεφερλή, και να είστε σίγουρος ότι θα έχετε και τον δικό μας σεβασμό τόσο τώρα όσο και στην αντίστοιχη ηλικία.

Αν ο άνθρωπος πάθαινε κανένα εγκεφαλικό εκείνη την ώρα από τη σύγχυση, θα συνεχίζατε να γελάτε σαν πιθήκια??? (και το team της συμφοράς του πλατό και οι οπαδοί της αθλιότητας).... και μια απορία. Αλήθεια, γιατί τους έχουν βάλει και κάθονται έτσι με τα καρεκλάκια, στη σειρά? Θα πουν μάθημα ή θα δείξουν τις χειροτεχνίες τους από πλαστελίνη???!!!!!

Αυτός ο παντελώς ατάλαντος άνθρωπος ταιριάζει γάντι στην παντελώς ακαλαίσθητη αισθητική της "ελεύθερης" (βλ. ιδιωτικής) τους τηλεόρασης. Κι έτσι όπως βλέπω όλους τους ατάλαντους, τους κωλογλύφτες, και τις βαμμένες μαζί να χαχανίζουν σαν τα ζώα μπροστά σ' αυτήν την απόλυτη έλλειψη αστείου που συνοδεύεται από την χειρότερη ξετσιπωσιά, θυμάμαι το παλιό εκείνο τραγουδάκι του Τζιμάκου πριν είκοσι τόσα χρόνια : Φάτε τους!

γιατι αυτη τη στιγμη ντρεπομαι βλεποντας αυτο το βιντεο και οι 20 κατι μαλακες που ειναι εκει καθονται και γελάνε και χειροκροτανε αυτο το μαλάκα γι'αυτη την αισχρη "πλάκα"? τι σκατά? και όχι επειδή ετυχε να ειναι σε ηλικιωμενους, γενικά ειναι για το μπουτσο τετοιες πλακες και οσοι γελανε μαυτα. ποιοι είναι αυτοι οι μαλάκες που μας βγαζουν και βλεπουμε στη τηλεοραση?

Αυτοι οι ηλικιωμενοι ειναι που θα του γεμισουν το θεατρο, η ξεφτιλα του Σερφελη σε ολο της το μεγαλειο. Αν η γριουλα παθαινε ενα εμφραγμα ας πουμε τοτε τι θα ελεγε ο κυριος Σερφελης. Ντροπη στον ιδιο, αλλα ακομα μεγαλυτερη στο καναλι που δεν τον μαζεψε και στους τηλεθεατες που τον στηριζουν σε αυτη την ξεφτιλα. Ελπιζω το ΕΣΡ να αναλαβει δραση. Δεν ειναι δυνατον να γινονται νταβατζηδες της τηλεθεασης.

Κανονικά θα έπρεπε να βγει με κατεβασμένα τα μούτρα και να ζητήσει δημόσια συγνώμη, να παραδεχτεί ότι είναι ένας Καραγκιόζης αλλά και να επέμβει σωστά για μια φορά το ΕΣΡ...αλλά σιγά μη λειτουργήσει και κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα...θα συνεχίσει να χαχανίζει μαζί με όλα τα ζώα που τον ακολουθούν...α ρε Ελλάδα..

Βλάκας ατάλαντος και γλοιώδης, Ο {λεμε τωρα} ηθοποιός που μονο 10χρονα μπορουν να τον παρακολουθησουν, στο χείριστο ρόλο του.

ΚΤΗΝΩΔΙΑ..... Μόνο αυτο! Ντροπη του και ντροπη σ ολους αυτους που παρακολουθησαν αυτο το ΑΙΣΧΟΣ προσφεροντας του τηλεθεαση!!

Εύχομαι τα γεροντάκια να μην σου γεμίσουν το καλοκαίρι το Δελφινάριο, τελειωμένε ηθοποιέ!

Απο τις λιγες φορές που δεν γελαει καποιος με το Σεφερλη .....Κρίμα.

Μόνο σε μια χώρα όπως στην εδω μπανανία θα μπορούσε αυτό το εμετικό ανθρωποειδές να έχει κοινό!

δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. ότι έκανε φάρσα σε ηλικιωμένους; ότι συνέχισε όταν είδε πως δεν καταλαβαίνουν και έδειχναν τρομαγμένοι ή ότι κορόιδευε στο τέλος τον παππού για τον τρόπο που μιλάει; σε όλα λάθος.

Η κατάντια μας... νομίζει ότι κάνει χιούμορ κοροιδεύοντας τους παπούδες και έχοντας γλαστροπερσόνες να χειροκροτούν...

οταν το δραμα ρουφαει σαν μαυρη τρυπα τη φαρσοκωμωδια.....οταν η σκληρη πραγματικοτητα γειωνει το τιποτα της φτιαχτης τηλεορασης και αποκαλυπτει ποσο μηδεν ειναι....

Ειναι δυνατον;; η λεξη ΓΕΛΟΙΟΣ ειναι λιγη για τον περιγραψει..και τα ανθρωπακια απο κατω χαζογελανε κ επικροτουν κιολας. Ας βαλουμε λιγο μυαλο κ ας σεβαστουμε την τριτη ηλικια, που τοσα προβληματα αντιμετωπιζει σ αυτη τη χωρα.

Το .... εκστασιασμένο πανέξυπνο (με IQ ραδικιού) κοινό στο στούντιο γελάει & χειροκροτάει για το ΧΟΥΜΟΡ του homo πίθηκου..... Ελλάδα 2014..... Δύστυχώς αρκετοί τριγύρω μας ζούνε σε γυάλα & σε ένα παράλληλο δικό τους σύμπαν.....

Νομίζω δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου