Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει λεφτά για να πάρει νέο μπλουζάκι!

Ο Μέγας Αεκτζής, ο αγαπημένος των "γνήσιων" και ακραιφνών, έστειλε τελεσίγραφο στη διοίκηση: Ή μου δίνετε τη δόση μου (αυτή η λέξη-κατάρα έχει στοιχειώσει, τελικά, τη χώρα και την ΑΕΚ!) ή θα σας χρεοκοπήσω! Μάλλον του μάζεψε το μπλουζάκι στο πλύσιμο, και δεν έχει λεφτά ν' αγοράσει άλλο! Ακόμα και το aek365 εξάντλησε πια τα "πυρομαχικά" που διέθετε προς (σκανδαλώδη) υπεράσπισή του...

Τελεσίγραφο από Χιμένεθ
Ο Ισπανός ζήτησε από τον Αδαμίδη τα χρήματα που του οφείλονται από τον Οκτώβρη

Προτεραιότητα στις πληρωμές, την δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν παίκτες και υπάλληλοι της ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι οφειλές της ΠΑΕ σταματάνε εκεί. Τα «μέτωπα» είναι πολλά και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», πρόσφατα προστέθηκε ένα ακόμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικοινώνησε με τον Σταύρο Αδαμίδη και του ζήτησε τα χρήματα της δεύτερης δόσης του διακανονισμού που είχαν κάνει, τα οποία είναι ληξιπρόθεσμα από τις 30 Οκτωβρίου και ανέρχονται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως θέλει η εκκρεμότητα να τακτοποιηθεί εντός μίας εβδομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ φέρεται να θέλησε να τον καθησυχάσει, ενημερώνοντάς τον πως την ερχόμενη εβδομάδα θα εισπράξει (αυτός και οι συνεργάτες του) όλο το ποσό που απομένει, το οποίο αγγίζει τις 250.000 ευρώ και με αυτό τον τρόπο θα αποπληρωθεί, αφού έτσι και αλλιώς η τρίτη και τελευταία δόση (η πρώτη είχε πληρωθεί κανονικά) είναι προγραμματισμένη για τις 15 του μήνα. Θα πρέπει να τονιστεί πως ο Χιμένεθ έχει δικαίωμα να κάνει χρήση ρήτρας, όπου σε περίπτωση καταβολής μιας δόσης έστω και με μία μέρα καθυστέρηση, μπορεί να διπλασιάσει το ποσό της αποζημίωσής του. Κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε πως δεν θα κάνει, εφόσον δεν υπάρξουν νέες καθυστερήσεις.

(Πηγή: aek365.gr)

Σχόλιο Aekphile: Εύγε στον Αεκολάτρη! Αν ήταν το σιχαμένο προδοτικό αμφίβιο στη θέση του, τώρα η ΠΑΕ θα είχε πτωχεύσει και η ΑΕΚ θα έπαιζε Δ΄ Εθνική. Ευτυχώς, όμως, σ' εκείνον τα έδωσαν όλα με τη μία, και τώρα δεν του χρωστάμε δραχμή... συγνώμη, ευρώ (πω-πω, τι είπα...)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου