Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εμπάθεια (ακόμα και) πάνω στα συντρίμμια!


Θυμάστε τη σκηνή στην ταινία Τιτανικός, όπου ο Ντέιβιντ Γουώρνερ κυνηγούσε μ' ένα πιστόλι στο χέρι, για προσωπικούς λόγους, τον Ντι Κάπριο, ενώ το πλημμυρισμένο πλοίο ήδη βυθιζόταν; Μου την έφερε στο νου ένα σημερινό δημοσίευμα του site aek-live.gr, με θέμα τις "σατανικές μεθοδεύσεις" του Ντούσαν Μπάγεβιτς με στόχο να "διαλύσει" την (διαλυμένη) ΑΕΚ! Κάποιοι άνθρωποι, φερέφωνα της οπαδικής οργάνωσης που κατέστρεψε την ΑΕΚ, εξακολουθούν ακόμα και την ύστατη ώρα ζωής του συλλόγου να λαϊκίζουν και να κιτρινολογούν ανέμελα, όπως τις εποχές που ανεβοκατέβαζαν διοικήσεις και έδιωχναν και προσλάμβαναν προπονητές! Αν θέλουν ν' ανακαλύψουν τους καταστροφείς της ΑΕΚ (πέραν των προφανών συνήθων υπόπτων, των "παπαδο-νοτιάδων", οι οποίοι, στο κάτω-κάτω, δεν "ακούμπησαν" και λίγα στην ομάδα), ας ψάξουν στα σκοτεινά "μικρά δωμάτια" με θέα τις δυσανάλογα υπερμεγέθεις διαχρονικές αρχηγικές φιλοδοξίες...

Για όσους ενδιαφέρεστε, δείτε την ανάρτηση στο aek-live.gr (έχω αρχίσει να βαριέμαι το άχαρο copy-paste)... Περιορίζομαι σε λίγες παρατηρήσεις:

1. Το δημοσίευμα βασίζει αόριστα τους ισχυρισμούς του σε υποτιθέμενα "μεταγραφικά σενάρια" και επικαλείται (χωρίς να την κατονομάζει ώστε να ελεγχθεί η αξιοπιστία της) κάποια "μερίδα του Τύπου". Ο Γκαιμπελισμός σε όλο το μεγαλείο του!

2. Ακόμα κι αν δεχθούμε τον (εισέτι αναπόδεικτο) ισχυρισμό πως ο Μπάγεβιτς θέλει να πάρει στο Περιστέρι κάποιους παίκτες της ΑΕΚ, πού το κακό; Δεν αποτελούν ούτως ή άλλως δεδομένες απώλειες για την ομάδα; Ή μήπως θα 'ταν καλύτερο να τους αφήναμε να πάνε στον "ακατονόμαστο" του Πειραιά;

3. Αλήθεια, γιατί έβγαλαν το σκασμό οι "γνήσιοι" όταν την ίδια και χειρότερη "αφαίμαξη" της ΑΕΚ επεχείρησε κι ο Ισπανός αγαπημένος τους φαφλατάς; (Διαβάστε, π.χ., χθεσινό δημοσίευμα.)

Μην περιμένετε απαντήσεις... Τα ερωτήματα θα μείνουν για πάντα ρητορικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου