Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

"...Για ένα κουστούμ"!


Ο Κουβέλης αποκάλυψε τις επαφές με Τσίπρα - Δεν κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές

O Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και εξέτασαν τις δυνατότητες εκλογικής συνεργασίας. Η δήλωσή του αυτή στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι έχει ήδη κλείσει συμφωνία, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, πέραν του στενού του περιβάλλοντος. Και με εξαίρεση εκείνους που, έτσι κι αλλιώς, θέλουν να συμπορευτούν με τον Αλέξη Τσίπρα (όπως η Μαρία Ρεπούση και ο Γιάννης Πανούσης) οι άλλοι λένε «γλείφουμε εκεί που φτύναμε» -θυμίζοντας το πώς είχαν αποχωρήσει από τον Σύριζα…

Παρόλα αυτά το θέμα έχει, ουσιαστικά, τελειώσει. Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές. Ο Κουβέλης και αρκετοί άλλοι θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια του Σύριζα. Το μόνο που απομένει προς διευκρίνηση είναι το «τρυκ» εξαφάνισης της ΔΗΜΑΡ, ώστε να μη χαθεί το μπόνους των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα. Και κάτι ακόμη: Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζητάει δυο εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό από τον Αλέξη Τσίπρα.

(Πηγή: Aixmi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου