Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Μάθημα δημοκρατίας: "Για την ΑΕΚ έχουν έρθει, αλλά δεν τα πέρασε η συντακτική ομάδα"

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής του συνέντευξης, ο Αλέξης Τσίπρας απόρησε καθώς δεν ερωτήθηκε από το κοινό που συμμετείχε μέσω του hashtag #asktsipras, σχετικά με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Διαβάστε την... αποστομωτική απάντηση του δημοσιογράφου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, απάντησε σε ερωτήσεις στο Twitter μέσω της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας "Αυγή". Απόρησε όμως με το γεγονός ότι δεν έλαβε μηνύματα από ΑΕΚτζήδες για το θέμα του γηπέδου.

"Καλά ρε παιδιά, κανένα μήνυμα για την ΑΕΚ δεν έχει έρθει;", ρώτησε, γελώντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως την απάντηση που έλαβε, σίγουρα δεν την περίμενε: "Για την ΑΕΚ έχουν έρθει, αλλά δεν τα πέρασε η συντακτική ομάδα".

Ο ίδιος έδειξε αρχικά ξαφνιασμένος, ωστόσο στη συνέχεια δεν τοποθετήθηκε καθόλου πάνω στο θέμα του γηπέδου της "Ένωσης".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:



(Πηγή: Contra.gr)

Σχόλιο Aekphile:

"Δημοκρατικό" δείγμα γραφής από υποψήφιο σύστημα εξουσίας! Κατά τα άλλα, η κυρία Ρένα Δούρου σκιάχτηκε από ένα γελοίο "δυσφημιστικό" δημοσίευμα που, υποτίθεται, την εξέθετε στα μάτια των φίλων της ΑΕΚ. Μόνο που το παιχνίδι μπορεί να χαθεί, τελικά, με αυτογκόλ, στο στοιχειωμένο χωράφι -πρώην γήπεδο- της Φιλαδέλφειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου